Play’n GO gör en ny version av julspelet med Naughty Nick’s Book.

Det är säsong för att vara stygg i Play’n GO:s senaste julspel, Naughty Nick’s Book, en slot som säkert kommer att sätta en rolig prägel på julspelautomater.

Följ med stygga Nick och hans stökiga vänner när de berättar en annorlunda julafton…

I Naughty Nick’s Book möts du av en kuslig skara karaktärer – Naughty Nick, Rude-Olf, Rupert the Rascal och Eric Elf – som kommer att förändra spelarnas sätt att tänka på den vanliga julen.

Förstör de intet ont anande hemmen som jolly ol’ Saint Nick ska leverera gåvor till genom att packa upp spännande funktioner, inklusive en innovativ free spins-runda med expanderande symboler.

Se hur Eric Elf ivrigt sitter vid sidan av rutnätet och väntar på Free Spins-rundan, där han kommer att riva upp presenten som avslöjar det sjätte hjulet. Här kommer Naughty Nick’s Book att öppnas och välja en symbol slumpmässigt för att bli den expanderande symbolen i rundan som ger spelarna mer potential. Gamble-funktionen ger spelarna en julmyntflickande chans att dubbla och fyrdubbla sina vinster!

Den här julhelgen kan du ta en skorstensdykning genom ögonen på en rebellisk Sankt Nick och hans vänner som föredrar styggt framför snällt!

Naughty Nick’s Book är den senaste roliga och festliga julspelautomaten från Play’n GO, och ansluter sig till en samling andra, inklusive Holiday Spirits, Holiday Season, Xmas Joker och Xmas Magic.

Charlotte Miliziano, chef för spel på Play’n GO, säger:


”Julen är en av våra favorittider på året och i år har vi bestämt oss för att ge julspelautomater en riktig Play’n GO-design.
”Du kan hitta julspelautomater var som helst, men Naughty Nick’s Book ger dig roligt, humor och bus i massor!”

Skrivit av cnaro.net

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *