Fantasysport-appen Underdog ”glad” över att få 35 miljoner dollar i serie B-finansiering

Fantasysportsföretaget Underdog Fantasy har bekräftat en serie B-runda av kapitalanskaffning, med medel och konton som förvaltas av BlackRock och Acies Investment.

Rundan uppgår till 35 miljoner dollar och företaget värderas till totalt 485 miljoner dollar. Framöver har företaget för avsikt att bygga licensierade sportspelprodukter och anställa över 100 nya medarbetare.

Underdog har gjort betydande kundförvärv under de senaste två åren och lanserade nyligen en NFL Best Ball-turnering på 10 miljoner dollar.

Underdog VD och ordförande Jeremy Levine sade: ”Sedan starten av Underdog har vi trott att det är ett vinnande recept att bygga kvalitetsprodukter och sätta kunderna först.

”Vi är glada över att fortsätta att förnya och bygga nya upplevelser från grunden inom fantasy, sportspel och angränsande områden. Denna finansieringsrunda ger oss eldkraft att fortsätta bygga och bygga kommer vi att göra.

”Vi är glada att fonder och konton som förvaltas av BlackRock deltar i vår Series B när vi fortsätter mot vår vision.”

BlackRock och Acies har anslutit sig till befintliga investerare, däribland Mark Cuban, Kevin Durant och Breon Corcoran, före detta vd för Paddy Power Betfair.

Acies medgrundande partner Chris Grove sade: ”Underdogs produkt leder till konkurrensfördelar eftersom Underdogs kundanskaffning och kundbevarande är bäst i klassen.

”Underdogs framgång drivs av företagets fokus på att bygga nya, innovativa spel och leverera fantastiska kundupplevelser. När företaget nu går in i licensierade sportspel tror jag att det unika fokuset på produkt och upplevelse kommer att omforma branschen.”

Underdog undertecknade ett sponsoravtal med Champion Gaming Groups webbplats för statistik och analys av fotboll, Football Outsider, i mars 2022.

Genom avtalet sponsrar Underdog Football Outsiders premiuminnehåll, inklusive prospektanalyser, redaktionella kolumner, podcasts och videoinnehåll.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *