DSWV välkomnar nya partners för betalning och efterlevnad

Den tyska branschorganisationen Deutscher Sportwettenverband (DSWV) har tillkännagivit Kerberos, TrueLayer och Dimoco som sina tre första partnerföretag från betalnings- och efterlevnadssektorerna.

Tidigare i år öppnade DSWV ett partnerprogram för icke-operatörerna i hela värdekedjan för sportspel, med målet att hjälpa hela den tyska sportspelsbranschen att tala med en enda röst.

Kerberos specialiserar sig på efterlevnad av penningtvätt och tillhandahåller lösningar till spel- och sportspelsbranschen för att säkerställa att operatörer och andra företag på dessa marknader arbetar i linje med lokala och regionala bestämmelser.

”DSWV och dess medlemsföretag står för en välrenommerad marknad för sportspel som alltid uppfyller kraven på efterlevnad”, säger Kerberos vd Christian Tsambikakis. ”Med våra produkter och tjänster tillhandahåller vi de rätta verktygen. Tillsammans kan vi göra den tyska spelmarknaden ännu säkrare och förnya regelverket.”

TrueLayer är en global öppen bankplattform som erbjuder företag säker tillgång till finansiella data och möjlighet att erbjuda kunderna betalningar i realtid.

”Vi förser företag på marknaden för sportspel med en intelligent infrastruktur för finansiell teknik”, säger TrueLayers landschef i Tyskland Sebastian Tiesler. ”Som ledande branschorganisation i Tyskland är DSWV den centrala kontakten för oss och representerar den reglerade tyska marknaden för sportspel.”

Dimoco är ett licensierat betalningsinstitut med expertis inom operatörsfakturering och betalning via mobiltelefon. Systemet gör det möjligt för handlare att ta emot betalningar för digitala och icke-digitala tjänster och varor från kunder i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och i hela världen.

”Partnerskapet med DSWV ger vår verksamhet i Tyskland ytterligare ett viktigt steg framåt”, säger Dimocos försäljningschef Bettina Sommer. ”Med vår lösning kan vi erbjuda leverantörer av sportspel ett verkligt mervärde genom att låta dem dra nytta av en snabb, säker och omfattande betalningsmetod.”

DSWV:s ordförande Mathias Dahms tillade: ”Alla tre nya partner har ett utmärkt rykte i branschen och levererar ett verkligt mervärde till sportspelsbranschen med sina produkter och tjänster. De passar perfekt in i vårt partnerprogram och vi ser fram emot samarbetet.”

När DSWV öppnade sitt partnerprogram för icke-operatörer i januari välkomnade DSWV fyra första medlemmar, däribland betalningsleverantören Aircash, leverantören av risk- och identitetstjänster Crif, fintechföretaget Okto och dataleverantören Sportradar.


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *