Betting Hero President: Brist på lojalitet i USA:s sportspelverksamhet

Jai Maw, ordförande för Betting Hero, säger att det finns ”en brist på lojalitet” i USA:s sportspelbransch.

Vid konferensen iGB Affiliate London presenterade Jai Maw resultaten från en undersökning av Betting Hero, som tog en djupgående titt på de viktigaste egenskaperna och beteendena hos amerikanska konsumenter inom sportspel.

Han talade också om den pågående kampen om marknadsandelar och kundbevarande i samband med lanseringen av sportvadslagning i nya delstater.

”Jag tror att vi alla vet att det finns en brist på lojalitet inom det här området”, förklarade Maw. ”Av de aktiva sportspelare som vi talat med anser 76 procent att de inte är lojala mot någon operatör eller mot någon produkt.

”Det är människor som aktivt letar efter en anledning att prova en annan produkt, vilket förmodligen tyder på att de inte är nöjda med den produkt de har eller att de saknar något.”

Maw undersökte många frågor från den senaste Betting Hero-enkäten, bland annat kundernas tillfredsställelse med den operatör de valt, varför kunderna väljer de appar de väljer och vilka kampanjer som kunderna ansåg vara mest värdefulla, bland många andra.

Ett annat område i undersökningen fokuserade på orsakerna till att kunderna provar nya spelappar, där Betting Hero bad respondenterna att välja ut sina tre främsta faktorer som skulle inspirera dem att prova en ny spelapp, samt de tre främsta faktorerna som skulle avskräcka dem från att prova en ny spelapp.

När det gäller de förstnämnda faktorerna var ”utbudet av kampanjer” (49 %), ”stort registreringserbjudande” (39 %) och ”snabbhet” (38 %) de tre viktigaste faktorerna.

När det gäller det senare var ”varumärket ser ut att vara av dålig kvalitet” (84 %), ”man måste göra en insättning innan man kan se vad som finns i appen” (66 %) och ”stort erbjudande om att registrera sig, men med begränsningar i fråga om omsättning” (52 %) de tre viktigaste faktorerna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *