Expekt Sportsbook recension

Expekt har varit online sedan 1999 och är ett varumärke med tradition i Europa, främst inriktat på de nordiska marknaderna. Expekt, som förvärvades av Betclic Everest Group, har under de senaste åren sett en viss nedgång i bettingtrender på grund av brist på ordentlig marknadsföring och kampanjer, samt att man inte ansökt om licensavtal i olika europeiska länder. Som sportsbook erbjuder Expekt ett hyfsat antal sporter och spel att satsa på. Spelkontot kan användas för att få tillgång till någon av de andra vertikalerna också, såsom casino med livespel eller poker. Expekt är ett av de många varumärken som drivs av Betclic Everest Group, som även inkluderar Betclic, Everest eller Bet-at-home.

expekt hemsidaExpekt är licensierat av MGA på Malta, vilket gör det möjligt att acceptera spelare från flera länder från både Europa och hela världen. I och med lokala EU-regler har Expekt-marknaden krympt eftersom de har strävat efter individuella licensavtal. Expekt arbetar dock fortfarande på engelska, tyska och några få andra språk och erbjuder support via e-post och onlinechatt. Med en sportboksprodukt som fortfarande listar över 30 000 evenemang per månad och en inbyggd tjänst för live streaming är Expekt fortfarande ett alternativ att överväga.

Sport och odds för vadslagning

Expekt har ett erbjuder över 30 sporter med evenemang som listar upp till 80 spelalternativ på varje match. Bland de täckta sporterna finns följande: Amerikansk fotboll, friidrott, bandy, baseball, basket, boxning, cricket, floorball, golf, handboll, ishockey, kampsport, motorsport, rugby, snooker, fotboll, simning, tennis, volleyboll och vintersport. Speloddsen hos Expekt är fortfarande bra för fritidsanvändare, men inte bland de mest konkurrenskraftiga. Spelmarginalen för fotboll är 5,2 %, spelmarginalen för tennis är 5,9 %, basketboll med 5,2 % och så vidare. Den totala spelmarginalen är 5,4 %. Dessa spelmarginaler har beräknats med hjälp av odds från olika evenemang i varje sport. Observera att marginalerna kan skilja sig från en sport till en annan, och även från en liga till en annan.

Betting licens

Expekt har som sagt licens Sveige. Men det var inte alltid så. Som vi nämde ovan så hade Expekt först licens i Malta. Många bettingsidor började med en licens från Malta. Läs mer om betting utan svensk licens här.

Funktioner för vadslagning

Expekt erbjuder flera intressanta bettingfunktioner som Cash Out-funktionen som gör det möjligt att ta ut pengar på ett spel som placerats innan det avvecklas. Samtidigt hittar användarna här ett ACCA-försäkringsalternativ som fungerar utmärkt för dem som vill placera ackumulatorspel och har oturen att förlora på en enda dålig förutsägelse.

Säkerhet och rättvisa

Expekt använder sig av en säker anslutning över internet, vilket innebär att all data som överförs mellan webbplatsen och dess användare är krypterad för att skydda användarnas integritet och personliga uppgifter. På så sätt kan användarna vara säkra på att ingen tredje part kan läsa deras inloggningsuppgifter, personuppgifter eller betalningsuppgifter. I avsnittet Integritetspolicy på Expekts webbplats finns mer information om de åtgärder som vidtagits för att skydda användarnas integritet.

Expekt är medlem i EGBA och ESSA:s organ för rättvisa spel. Dessa medlemskap gör det möjligt att begränsa bedrägerier och manipulering av spel. Expekt övervakas också av lokala myndigheter där de har en spellicens, till exempel Malta, vilket ger ett extra skyddslager för användare som har en tvist med spelmärket.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *